torstai 1. syyskuuta 2016

Tosi hienoja ja avartavia ajatuksia koirista, ihmisistä ja maailmasta

Nääh, ei mulla mitään sanottavaa ole tänään. Mutta sain niin hienoja kuvia koirista että oli pakko tehdä postaus. Kiitos Tiina Karvonen näistä helmistä! 


                                              Maurin mielestä poseeraus on vakava asia


Ystävät rakkaat


Maurizio vauhdissa

Tai oli mulla itse asiassa jotain ihan asiaakin. Aina mielenkiinnolla seurailen, miten paljon ihmiset mun blogiani lukevat, ja mitä tekstejä luetaan. Koetan sieltä sitten tehdä analyysiä että minkälaisia asioita ihmiset kaipaisivat ja mistä olisi mahdollisesti jopa hyötyä lueskella. Mutta ei teistä kyllä mitään saakelin selkoa saa, joskus joku teksti mistä mä itse ajattelen että hei tää on varmasti tosi tärkeetä juttua ja tästä mä kirjoitan ainakin satakakskyt postausta, ja sitten sitä lukee neljä ihmistä mukaanlukien mun äitini. Sitten kun kirjoitan jostain ihan liibalaabajutusta josta ajattelen että noinkohan se ketään kiinnostaa, yhtäkkiä siellä on lukukertoja monia satoja.

Niin että haluaisittekohan te tulla sieltä puskista kurkkimasta ulos ja vähän vaikka kertoa että mitä te luette mielellänne? Koetteko te että jonkunlaisista kirjoituksista on ollut teille jotain hyötyä? Mähän aloitin tämän blogin vähän sillä ajatuksella, että kun en tuntien aikana ihan kauheasti viitsi ruveta pitämään vuorisaarnoja joistain tärkeistä asioista, niin puran sitten tänne niitä ajatuksia ja toivon että se todella auttaa ihmisiä pääsemään eteenpäin koiriensa kanssa. Toiveajattelua tai ei, kertokaas vähän - kuinka voin teitä palvella?

Niin ja hei, olen itse ollut aina tosi huono lukemaan blogeja, mutta koetan parantaa tapani. Eli linkkaapas oma blogisi kommentteihin mikäli se edes etäisesti liittyy koiraurheiluun, koulutukseen tai henkilökohtaiseen kehitykseen. 13 kommenttia:

 1. Mä olen kovasti tykännyt lukea näitä koulutuspohdintoja saanut niistä paljon pohdittavaa. Jutut täydentävät hyvin treeniohjausta - kentällä kun pitää keskustelun lisäksi keskittyä possukoiran touhuihin. Mun ja Armaksen sekametelisoppa löytyy osoitteesta.

  VastaaPoista
 2. Laitan viestin tähän, vaikka en kyllä ole mikään piilolukija ollutkaan, kun on kommentoinut aiemminkin. Nautin sun ajatuksen juoksusta ja pohdinnoista! Ja kovasti arvostan koiranlukutaitoasi, hyviä ja osuvia vinkkejä olemme saaneet käytännössäkin mutta kiva lukea teoreettisia mietiskelyjäsi.
  jollyt.blogspot.co.uk

  VastaaPoista
 3. Samaa ollut itsellä, epäaktiivisuutta blogien lukemisessa. Pitäisi poistas turhat ja lukea kiinnostavia vain. :-)

  Tykkään lukea kaikesta, mikä liittyy koulutukseen.

  http://toiveestatodeksi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Lisää juttuja Maurista :D

  http://jumikiksi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Luen kaikki sun jutut. :D

  http://riimittely.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Kiinnostaisi kyllä lukea blogipostauksia Maurista ja yleisesti tulevan (toivottavasti jopa) kilpakoiran kouluttamisesta jne pohdinnoista, ajatuksista jutuista ihan pennusta asti kohti aikuisuutta :) Miten pohjustellaan jne. Ihan jos vaikka tulevaisuutta varten kasvattaisi omaakin tietoisuutta...

  Meitä voi seurata http://actingpocoyo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. En halua tulla pois puskista - minä viihdyn niissä, ynnä pelloilla - veden hengessä olisi paras, vaan kaikkea ei voi ihmislapsi koskaan saada. Asfaltti polttaa, ja ottaa päähän - on siis huono juttu. Vaan huutelenpa täältä: "Soppii suarnata! Suatan vaikka kuunnellakkii." :) Siis: pohdinnoista pidän, juurikin ja erityisesti niistä - vaikka on kaikki kivat sattumukset, jopa kuvitettuina tietenkin hauskoja nekin. "Huumorinkukka, se kaunis kukka..." Paras, kun ihan vaan itse päätät, mitä ja mistä kirjoitat - etkä tämänkään asiakastyytyväisyyystutkimuksen perusteella. Sinulla on, niin koen, hyvät tuntosarvet aistia, mitä tarpeita "ilmavirrassa" väreilee - ja hyvä kielenkäyttötaito niihin vastataksesi ja "ilmaisunvirtaan" vaikka postauksen heittääksesi. Itse tykkään yllätyksistä!

  VastaaPoista
 8. Törmäsin juuri blogiisi monen mutkan kautta ja se vaikuttaa hyvinkin mielenkiintoiselta, jään siis seuraamaan ja lukemaan myös vanhempiakin postauksia :)
  Itse kirjoittelen blogia http://lobsteri.blogspot.fi/ joka pitää sisällään treenejä tokossa ja palveluskoiralajeissa, pohdintaa omasta kouluttamisesta sekä myös kuulumisia niistä arjen ympyröistä.

  VastaaPoista
 9. No siis luen tätä aina kun muistan ja tykkään kovasti. Tykkään kaikesta syvällisestä pohdinnasta (y).

  Oma blogini: https://loveonpaws.blogspot.fi/

  Sitä saapi käydä kurkkailemassa.

  VastaaPoista
 10. Syväluotaavat koulutusanalyysit arjesta ja treenikentiltä ovat aina iloinen asia :) ja pentusarja myös! Mielenkiinnolla seuraan vähän kaikkea.
  Omistan myös blogin, se on agarwaentm.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. Kaikki analysointi jutut kiinnostaa! Miksi teet asiat juuri näin ja mitä haluat vahvistaa. Tietysti pennun/nuoren ja aloittelevan kisakoiran rakennus. :)

  Meidät löytää: http://dirtydoni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Kaikki analysointi jutut kiinnostaa! Miksi teet asiat juuri näin ja mitä haluat vahvistaa. Tietysti pennun/nuoren ja aloittelevan kisakoiran rakennus. :)

  Meidät löytää: http://dirtydoni.blogspot.fi/

  VastaaPoista