perjantai 2. kesäkuuta 2017

Neljäs etappi: Torronsuon kansallispuisto

Suunnitelma sunnuntaille oli seuraava: herään aikaisin, käyn ihan pienen kiepin verran vain Torronsuolla ja sitten ajelen saman tien TOKO:n SM-kisoihin turistiksi ja jännittämään finaalia.
Noh, lopputulos oli hieman erilainen. Mitään muistikuvaa mulla ei ole puhelimen lätkäisemisestä hiljaiseksi, mutta sieltä se löytyi teltan nurkasta vailla mitään vihjettäkään hälytyksestä. Olin sen verran pitkään ihastellut kuvia Torronsuolta että halusin silti käydä pienen kiepin siellä, ajatuksena että ehdin kyllä sitten katsella vielä osan suorituksista kuitenkin. 

Olisihan se pitänyt arvata, tällä suuntavaistolla, että yritykseksi se jäi. Sen sijaan päädyttiin samoilemaan upeissa maisemissa useempi tunti ja vielä useempi kilometri. Sen verran pitkiä päiviä oli takana treeneissä ja ajossa, että yksi samoilupäivä teki kyllä terää kaikille meistä. Mauri ja Rita menivät nätisti fleksissä, vaikka aluksi olin vähän skeptinen että kuinkahan nää höyrypäät taipuu näin pitkään hihnailuun.


Ainoa huono puoli tuossa kiepissä joka valittiin oli se, että viimeiset pari kilometriä tallaattiinkin ison autotien varressa. En ihan päässyt perille eri reittivaihtoehdoista, mutta sanoisin että Torronsuo on ehdottomasti reissun arvoinen paikka, kannattaa vaan suunnitella hieman paremmin että minkä kiepin aikoo heittää.  

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti